Home > Toetsinstrumenten


Naast pianist, DJ en toetsenist is Guido afdelingshoofd voor de productgroepen keyboards, synthesizers en overige 'stage-instrumenten' bij toetsenspecialist Oostendorp Muziek B.V. in Wezep.

Vanaf dat moment heeft hij samen met zijn collega’s de keyboardafdeling - met de Yamaha Tyros-serie als specialiteit - uitgebouwd tot absolute marktleider in de Benelux.


Jezelf blijven en je klanten welkom laten voelen


Guido Nobel:
“Waar ik vooral trots op ben, is de manier waarop we met onze keyboardafdeling marktleider zijn geworden in de Benelux: door ‘echt’ te luisteren naar de wensen van onze klanten, gericht door te vragen en keer op keer waar te maken, dat mensen ook nĂ¡ aanschaf bij ons terecht kunnen met technische vragen en andere diensten.

Een voorbeeld hiervan is de Tyros 5 workshop dubbel-DVD met - meer dan vier uur uitlegmateriaal - die we zelf naar het Nederlands vertaald en nagesynchroniseerd hebben. Een leuk en ontzettend nuttig persoonlijk cadeau voor iedereen die wij een Tyros 5 hebben mogen leveren."


Advies over premium toetsinstrumenten


Nog steeds loopt Guido zelf mee in het advies over en de verkoop van keyboards, synthesizers, stagepiano’s, digitale piano’s en Oostendorp's eigen Digital Classic piano’s en vleugels.


Oostendorp Lease en marketingactiviteiten


Behalve zijn werk op de verschillende instrumentafdelingen van Oostendorp Muziek is Guido verantwoordelijk voor het Oostendorp Lease programma.
Met dit programma heeft Oostendorp Muziek tot doel om het bespelen van een kwalitatief hoogwaardig instrument voor zoveel mogelijk mensen in Nederland op een verantwoorde manier bereikbaar te maken.


Terug naar Homepagina