Home > Beoordelingen
★★★★★ Gemiddeld een 9,8 (4,9 sterren)
uit 29 beoordelingen op Google
Pianist & DJ Guido Nobel★★★★★ Gemiddeld een 9,6 (4,8 sterren)
uit 17 beoordelingen op www.pianist-dj.nl


★★★★ cijfer 10/10 - Dorethé Derks

"Guido is een fantastische pianist/dj die op alles inspeelt. hij honoreert al je wensen en niets is te gek. Het pianospel aan het begin van de avond zorgt ervoor dat je rustig met elkaar kunt praten en later op de avond gaat het dak eraf met zijn dj muziek. 
Op mijn feest was er nog een zangeres en een ensemble die met Guido hebben gezongen en gespeeld. Zij waren ook erg te spreken over Guido zijn samenspel en muzikaliteit. Chapeau Guido!!
Super bedankt voor alles!"★★★★ cijfer 10/10 - Erik Kobes

"Prachtige muziek en professionele aanpak 👌🏼"
★★★★ cijfer 10/10 - Gerietha van de Lustgraaf - Scholten

"Je zou bijna zeggen dat het ongeloofwaardig over komt om zes keer 5 sterren te geven aan Guido Nobel, maar zodra je in contact komt met Guido en hem dan ook als leverancier kiest zul je zien dat ik gelijk heb.

Guido is een prettig persoon om mee samen te werken, hij creëert een contact waarin je je vrij voelt om wensen en mening aan te geven, dat is zeer prettig want het ging bij ons wel om een hele bijzondere dag uit ons leven.


De communicatie verloopt soepel en Guido is zeer bereikbaar in contact. Je zult niet lang op reactie hoeven wachten en dat begint al bij het eerste contact wat je legt/zoekt.


Op het feest bij ons was het onze bruiloft is hij in juiste mate aanwezig, niet op de voorgrond maar ook niet onzichtbaar, ook onder het feest is Guido flexibel en speelt (letterlijk) in op onvoorziene momenten."

★★★★ cijfer 10/10 - Wilfred van de Lustgraaf

"Guido is echt een heel plezierig persoon om mee samen te werken. Geen vraag is te gek en hij luistert goed naar je wensen. Hij heeft alle ingrediënten voor een super feest. En dat was het dan ook op onze bruiloft. Als je opzoek bent naar een betrouwbare en goede dj/pianist voor je feest absolute aanrader."
★★★★ cijfer 10/10 - Richard Langenberg

"Guido ,
super bedankt voor het draaien en piano spelen op onze bruiloft .
Tijdens onze bruidsborrel heb jij bijgedragen tot een gezellig en sfeervol feest.
Afwisseld met piano en draaien van muziek (dj).
Super mooie combinatie.
Wij hebben er mega van genoten.
Een aanrader voor aankomende bruidsparen.
Super veel succes gewenst.

Groeten Richard en Ilona"

★★★★ cijfer 10/10 - Charlotte Berghuis

"Guido heeft voorafgaand aan de Oostendorp theatershow: 40 jaar Beleef Muziek in de Buitensoos in Zwolle in de foyer op de vleugel gespeeld. 

Theaterbezoekers konden hun muzikale wensen noteren op kaartjes die bij de vleugel werden ingeleverd. De interactie met de bezoekers zorgde voor een goede sfeer en Guido liet horen dat hij alle mogelijke genres onder de knie heeft en maakte er absoluut een feestje van!"


★★★★ cijfer 10/10 - Zoë van Woudenberg

"Wij hadden Guido voor ons 100 jaar feest geboekt bij de "De Rede"in Dronten.
Guido is zeer vriendelijk en professioneel en heeft naast zijn professionele apparatuur ook kennis van zaken en "voelt" de wensen goed aan.
Nadat onze wensen kenbaar waren , heeft Guido ons feest perfect afgestemd op onze wensen en muziek .
Guido communiceert niet alleen met ons ,maar ook waar het feest gehouden werd zodat alles perfect geregeld was .
Over de avond zelf was er niks anders dan 1 groot feest , Guido kon ook perfect inspelen op wensen van onze vrienden en familie , variërend van aanvraag van muziek tot het afspelen van een filmpje /stukje etc .
Naast de zeer goede bediening van het Rede personeel is dmv van de inzet van Guido , ons feest voor ons en voor onze vrienden onvergetelijk geworden .
Nogmaals dank voor de onvergetelijke avond 
Wim & Zoe"★★★★ cijfer 10/10 - Henk Oostendorp

"Al meerdere optredens meegemaakt en altijd perfecte sfeer!"

★★★★ cijfer 9/10 - Sophie en Leo

"Wij hebben een geweldige avond gehad met DJ Guido Nobel, zeer prettig en professioneel iemand die alles kan spelen wat je maar wilt horen. Hij speelde bij ons aan het begin van de avond op de piano (achtergrondmuziek), mensen konden verzoeknummers aanvragen wat toch wel erg leuk is. Later op de avond ging hij aan de slag als DJ. Zeer leuk de combinatie van pianospel en DJ."★★★★ cijfer 10/10 - Marleen & Ruud

"Prettige en professionele communicatie. Doet wat hij belooft. 
De voorbereiding is super en hij draait echt wat het bruidspaar leuk vindt. Hij start als pianist en wordt daarna DJ. Prachtig concept! Een aanrader!"★★★★ cijfer 9/10 - Raymond (Ootmarsum)

"Guido is een goede planner, gestructureerd, maar belangrijker nog, luistert goed naar wat de klant wil, en speelt op ieder detail in
top optreden"★★★★ cijfer 8/10 - B&G Hekwerk

"Heb goed contact gehad met Guido vooraf en tijdens het feest. Guido stond overal voor open en luistert goed naar de wens van zijn klant."

★★★★ cijfer 10/10 - Fam. Vahl 

"Beste Guido,

We kunnen wel stellen dat mede dankzij jou inzet, wij een onvergetelijk mooie bruiloft hebben mogen beleven. Een lied instuderen, een mp-3tje verlengen, oefenen met de zangeressen, mooie muziekblokken maken voor het feest... niks is jou te gek! Je bent echt een topper. Namens ons zelf en al onze gasten, bedankt voor het prachtige feest en je muzikale bijdrage tijdens onze ceremonie.

Het was in één woord, geweldig!"★★★★ cijfer 9/10 Bruidspaar in provincie Flevoland 

"Guido nobel speelt goed in op wat er om hem heen gebeurt en voelt daarbij goed de sfeer aan"★★★★ cijfer 9/10 - Ans Nijman 

"Een hoge beoordeling omdat Guido een goede pianist en  D.J. is. Guido begrijpt wat mensen graag willen op een feest en stelt zich in dienst van de gasten waarvoor hij de muziek verzorgt." ★★★★ cijfer 9/10 - Hotel en congrescentrum in provincie Overijssel

"Mooi pianospel, gevarieerde muziek. Guido speelt goed in op de wensen van de gast. Netjes gekleed. Zeer professionele en vriendelijke houding!"★★★★ cijfer 9/10 - Tonnie & Inge

"Guido heeft de (live) muziek tijdens onze bruiloft verzorgd. Zowel tijdens de voorbereiding als op de middag en avond van het huwelijk was hij attent, flexibel en zeer meedenkend. Hij is duidelijk in zijn communicatie en schept realistische verwachtingen. Onze favoriete nummers had hij binnen no-time in de vingers. Wij vonden het erg mooi dat hij beroemde artiesten (a capella) begeleidt met pianomuziek. Hij trad op als toetsenist, maar wist ook de dansvloer te vullen als DJ. Voor ons was dit een fantastische combinatie. Wij hebben genoten. Tonnie & Inge."
Heeft Pianist & DJ Guido Nobel opgetreden op jouw huwelijk, feest, of event?
Jouw mening is zeer welkom: je kunt je beoordeling achterlaten via dit formulier.
Alvast hartelijk dank!