Home > Veelgestelde vragenKan Guido voor onze trouwdag ook een (digitale) vleugel verzorgen in plaats van een ‘keyboard’?

Ja, dat is absoluut mogelijk. Guido vertelt je graag meer over de mogelijkheden hiervoor.


Wat kost het om Guido Nobel te boeken?

Voor huwelijken en andere privéfeesten werkt Guido met vaste tarieven inclusief BTW, die tevens een indicatie geven voor zakelijke evenementen.
De wensen en randvoorwaarden vanuit opdrachtgevers zijn op zakelijke evenementen diverser dan op privéfeesten, dus daarom: organiseer je een congres, bedrijfsfeest, of ander business event? 
Neem dan rechtstreeks contact op met Guido Nobel.


Kan ik Guido ook tijdens een ander feest aan het 'werk' zien?

Ja, deze mogelijkheid is er in overleg vaak wel, mits de organisator van het betreffende feest (Guido's opdrachtgever op dat moment) daarmee akkoord is. Komt Guido vrijblijvend mij thuis / op kantoor langs?

Ja, dat doet Guido graag en hij drinkt zijn koffie helemaal zwart ;-) . Vooral in de regio rond Kampen en Dronten is het voor hem geen enkel probleem om vrijblijvend bij jou thuis thuis of op kantoor kennis te maken: het maakt hierbij niet uit of je hem al geboekt hebt, of dit nog aan het overwegen bent. 
Woon / werk je verder weg, dan is het ook mogelijk om ‘ergens halverwege’ af te spreken, of bijvoorbeeld te Skypen.


Wat gebeurt er als Guido op de feestdatum ziek is?

Het allerbelangrijkste - en waarschijnlijk ook een geruststellende gedachte: Guido heeft in de vijftien jaar dat hij beroepsmatig optreedt nog nooit een optreden geannuleerd. Mocht er toch een keer sprake zijn van overmacht of ziekte, dan kun je rekenen op een gedegen vangnet: Guido treedt regelmatig op namens andere muziek- en DJ-bureaus, die omgekeerd ook voor hem - en dus voor jou - klaarstaan wanneer dat een keer nodig mocht zijn, gegarandeerd zonder extra kosten voor jou als opdrachtgever.


Draaiboek

Guido maakt voor ieder feest waar hij optreedt voor zijn eigen overzicht altijd een compleet muzikaal draaiboek met daarin alle afspraken met en wensen van het bruidspaar. Ook met een eventuele vervanger blijf je dankzij dit persoonlijke draaiboek altijd verzekerd van een geweldig feest op maat.

Natuurlijk fijn om te weten dat je ook in het uiterste geval kunt rekenen op 100% feestgarantie, maar hij doet niets liever dan zelf spelen en draaien op jouw feest of event.Wat voor (muzikale) achtergrond en opleiding heeft Guido?

Al in zijn tienerjaren trad Guido op met verschillende duo’s, trio’s en bands.
In 2003 behaalde hij zijn gymnasiumdiploma en in 2007 studeerde Guido af als pianist en toetsenist aan de Rockacademie (voltijd HBO-bachelor) in Tilburg.
In 2008 studeerde hij aan diezelfde Rockacademie af als Music Manager.

Behalve als muzikant, onder andere bij Nina June, is Guido enkele jaren werkzaam geweest als docent, bandcoach en interim manager bij een aantal bekende landelijke muziekopleidingen, zoals de Herman Brood Academie (Utrecht) en Rock City Institute (Eindhoven).

Van 2012 tot juli 2018 was hij naast muzikant ook afdelingshoofd Keyboards & Synthesizers bij piano- en toetsendealer Oostendorp Muziek in Wezep.

Daarnaast is Guido enkele jaren betrokken geweest als vrijwilliger bij het Colombinehuis in Biddinghuizen, waar hij de programmering van vier benefietconcerten per jaar mede op zich nam.

Bekijk hier Guido's volledige c.v.


Ik / mijn zus / vader / getuige / aanstaande, etcetera - wil graag een lied zingen tijdens onze huwelijksceremonie. Kan en wil Guido daarbij op piano begeleiden?

Ja, dat doet Guido graag en regelmatig. Niet alleen kun je hem inhuren in combinatie met een professionele zanger, zangeres, of andere muzikant(en), maar ook kan hij samen met jou, je aanstaande, of intimi van jullie een nummer instuderen en live uitvoeren tijdens een moment dat voor jullie belangrijk is.