Home > DJ met ervaring in zeer uiteenlopende stijlen


Muzikaal mixen: Timing, Harmonie & PassieOf het nu gaat om jullie bruiloft, om een bedrijfsfeest, om een jubileum, of een verjaardag:

Guido Nobel draait als DJ niet zomaar plaatjes aan elkaar, maar heeft altijd tot doel om jou en je gasten kippenvel te bezorgen, zelfs tijdens een grandioos knalfeest waarbij het dak eraf gaat.

Wanneer hij optreedt als DJ, hoor je dat er een rasmuzikant achter de draaitafel staat.

Dankzij zijn kennis, ervaring en opleiding als beroepsmusicus heeft Guido zich kunnen ontwikkelen tot een zeer muzikaal mixende allround DJ, geïnspireerd door grootmeester Ben Liebrand.


Waaraan je dat hoort?

Allereerst aan de ‘timing’: het exacte moment en de manier waarop Guido de ene plaat start en mixt met de laatste plaat. Professionele beheersing van eigenlijk elk ritme maakt deze perfecte timing mogelijk.

De meer geoefende luisteraar hoort bovendien, dat de ‘tonen en akkoorden’ - of beter gezegd de ‘harmonie’ - van nummers die Guido met elkaar mixt bij elkaar passen.

Kortom: de perfecte solo-act voor zowel de feestbeesten als de fijnproevers.

Deze timing en harmonie zijn twee duidelijke elementen, waarmee Guido Nobel zich onderscheidt van verreweg de meeste feest-DJ’s en drive in shows.
Daarnaast kun je Guido ook nog eens boeken als pianist: twee muziekacts in één dus, voor een zeer veelzijdig feest.


Zeer brede muzieksmaak en –kennisJij kiest zelf wat voor muziekstijlen Guido op jouw feest of evenement draait.

Tijdens een persoonlijk voorbereidingsgesprek (en mail-/ app-/telefooncontact na dit gesprek) brengt hij onder andere jouw muzikale wensen in kaart: de muziek die jij leuk vindt, de muziek die jouw gasten leuk vinden en net zo belangrijk: de muziek die je absoluut NIET wilt horen.

Je kunt erop rekenen dat Guido hierin ook van tevoren actief met je meedenkt.
Hij kan de gewenste sfeer creëren met vrijwel alle gangbare en tevens enkele zeer specifieke genres.

Ook hierbij geldt weer: van Kippenvel tot Knalfeest!

Denk hierbij aan Top 40, Dance, Trance, House, Happy Hardcore, Apres-Ski, R&B, Hiphop, Bubbling, 50’s, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, Dance Classics, Disco, Soul, Funk, Top 100, Latin, Top 2000, 'Vrienden van Amstel', 'Het Foute Uur' / 'Die Verrückte Halbe Stunde', Reggaeton, Salsa, Rock en Pop.


Jouw wensen en een goede voorbereiding


Het allerbelangrijkste blijft dat een DJ goed voorbereid is, jouw voorkeuren kent en jouw gasten - op en buiten de dansvloer - aanvoelt voor de juiste plaat op het juiste moment.

En ook daarop kun je vertrouwen bij Guido.
Dit begint bij een goed luisterend oor voor jouw wensen, zowel in het contact van tevoren als tijdens het feest zelf.De beste apparatuur voor jouw feest

Boek je Guido Nobel als DJ en/of pianist op jouw feest, dan kies je niet alleen voor een muzikale vakman, maar ook voor muziekinstrumenten, dj-, licht-, geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit.
Guido werkt uitsluitend met A-merken waar hij - en dus ook jij en je gasten - op kunnen bouwen en optimaal van kunnen genieten. Het gaat om de volgende merken:

  • Bose (speakers, subwoofers en versterkers)
  • Pioneer (DJ gear)
  • Clavia Nord (piano)
  • Yamaha (mixers en portable speakers)
  • Sennheiser (microfoons)
  • AKG (draadloze headset)
  • Quiklok en K&M (statieven)Terug naar Homepagina